Οι Μάσκες έπεσαν και στο Πολιτιστικό!


   Συναδέλφισσα – φε:

   Τους τελευταίους μήνες έχουμε γίνει μάρτυρες στο Πολιτιστικό Κέντρο, απίστευτων καταστάσεων.

   Από τη μία η στάση του Προέδρου του Π.Κ Νίκου Κασόλα, όπου μετά την καταγγελία της Β΄Αντιπροέδρου Τούλας Μπελίτση ότι λειτούργησε με ίδιον όφελος στην ανάθεση εκδρομής του τμήματος της (σημειωτέον ανήκουν στην ίδια παράταξη της ΠΑΣΚΕ) και ο οποίος αρνείται πεισματικά και ετσιθελικά εδώ και 3 μήνες να βάλει σε ψηφοφορία στο Δ.Σ  την πρόταση μομφής που έχουμε υποβάλει στο πρόσωπό του τόσο εμείς σαν ΑΣΕ όσο και η Αγωνιστική Συνεργασία, έχει οδηγήσει το Πολιτιστικό Κέντρο σε μεγάλο αδιέξοδο.

   Από την άλλη η διγλωσσία, η υποκρισία και η ΄΄ξετσιπωσιά΄΄ εν’ τέλει της παράταξης της ΕΣΚ, που άλλα λέει μέσα στο Δ.Σ και άλλα πράττει στη συνέχεια, δίνοντας έτσι άλλοθι και στήριξη σε αυτούς που χρόνια τώρα, λυμαίνονται το χώρο…

   Και εάν μπορεί κάνεις να υποψιαστεί την απόγνωση που έχει περιέλθει ο Κασόλας  (ο οποίος φοβούμενος ότι μπορεί να απολέσει την καρέκλα του, έχοντας απαλλαγή από τα εργασιακά του καθήκοντα τα τελευταία 7 χρόνια και ταυτόχρονα την δυνατότητα για άλλες…. προσωπικές εργασιακές δραστηριότητες), αλήθεια, τι μπορεί να σκεφτεί για τη στάση της ΕΣΚ;

   Υπόγειες συμφωνίες; Ρουσφέτια; Συνενοχή ίσως στη «λαμογιά»…;

   Συναδέλφισσα – φε:

   Έχουμε επωμιστεί έναν πολύ δύσκολο ρόλο στο Πολιτιστικό Κέντρο και να είσαι σίγουρη-ος ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να σε προδώσουμε.

   Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους και με όλες μας τις δυνάμεις το δικαίωμα σου για ένα Πολιτιστικό που θα υπηρετεί εσένα και που θα αναδεικνύει την προσπάθεια σου για Ερασιτεχνική ’’Εραστής της Τέχνης’’ Δημιουργία.

   Επιτέλους να «ξεριζώσουμε» όλο αυτό το σάπιο οικοδόμημα που λειτουργεί μόνο προς όφελος κάποιων λιγοστών προνομιούχων…

   Ακόμη κι αν χρειαστεί να το ξανακτίσουμε πάλι από την αρχή.. Μαζί σου…

   Για να ξανακάνουμε το Πολιτιστικό εφαλτήριο Πολιτιστικών δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων,  εκφράσεων και αναζητήσεων για όλους τους συναδέλφους.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΕ  : ΝΑΣΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

                          ΘΥΜΙΟΣ ΔΕΝΔΡΑΜΗΣ

   Αθήνα: 03-12-2012

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …