Προς,  Προέδρο, Γεν. Γραμματέα και Μέλη του Δ.Σ του συλλόγου C.T.S.

Προς,  Προέδρο, Γεν. Γραμματέα και Μέλη του Δ.Σ του συλλόγου C.T.S.

Συνάδελφοι, όπως όλοι ξέρετε, η έκτακτη συνέλευση αντιπροσώπων (Σ.Α) που είχε  συγκλειθεί, για να αποφασίσουν οι σύνεδροι αν θέλουν ή όχι την Σ.Σ.Ε που μονόγραψε, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του σωματείου, δεν ολοκληρώθηκε.

  • Η πρόταση δεν μπήκε σε ψηφοφορία.

  • Οι σύνεδροι δεν αποφάσισαν αν ψηφίζουν ή όχι την Σ.Σ.Ε.

Η οριακή πλειοψηφία του Δ.Σ που διεύθυνε ετσιθελικά και δικτατορικά τις διαδικασίες, μέσω του προέδρου της συνέλευσης, που έκανε ότι ήθελε… ισχυρίζεται ότι δήθεν πήρε πλειοψηφία σε μια πρόταση που έλεγε «Έγκριση ενεργειών…»

   …Αν είναι έτσι κι’ αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία των συνέδρων ενέκρινε την κατάπτυστη Σ.Σ.Ε που υπογράψατε:

   Τότε γιατί αρνηθήκατε να βάλατε σε ψηφοφορία την πρόταση που ξεκάθαρα έλεγε «Αν οι σύνεδροι είναι Υπέρ ή Κατά της Σ.Σ.Ε.»;;;

  • Αν υπήρχε πλειοψηφία Υπέρ της συμβάσης, δεν είχατε κανένα λόγο να μην την βάλετε σε ψηφοφορία. Και ξεκάθαρα το κυρίαρχο όργανο του σωματείου η Σ.Α να νομιμοποιήσει  την διαβόητη Σ.Σ.Ε!!!

   Κι’ όπως ξέρετε επίσης, μετά από αλλεπάλληλες διακοπές και καθυστερήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα, επιμένατε να μην βάζετε ξεκάθαρα την πρόταση σε ψηφοφορία και άρα, η συνεδρίαση δεν ολοκληρώθηκε για το μείζον ερώτημα που ήταν, η καταγγελία ή μη, της Σ.Σ.Ε.

   Για όλα αυτά και για να μην βάλετε το σωματείο σε περιπέτειες, πρέπει άμεσα να προγραμματίσετε νέα έκτακτη Σ.Α,  η οποία θα αποφανθεί καθαρά και ξάστερα στην πρόταση που δεν μπήκε σε ψηφοφορία και την επαναλαμβάνουμε.

   …Υπέρ ή Κατά στην Σ.Σ.Ε…

   Εμείς δεν παίζουμε με τις λέξεις και κυρίως δεν παίζουμε με τον μισθό και το μέλλον των συναδέλφων μας!

   Γι’  αυτό κάθε παράταξη ας αναλάβει τις ευθύνες της.

 

   Για την ΑΣΕ τα μέλη του Δ.Σ

   Παφλιάς Λάμπρος

   Καστρινάκης Λάμπρος

   Φαρακλιώτης Δημήτρης

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …