Προς την ΕΕ της ΠΕΤ-ΟΤΕ

Προς  την  ΕΕ  της  ΠΕΤ-ΟΤΕ

        Συνάδελφοι:

      Μετά την πώληση του ΟΤΕ από την Ελληνική στη Γερμανική κυβέρνηση  και την D.T οι εξελίξεις στα εργασιακά του ΟΤΕ είναι ραγδαίες με τους Γερμανούς να δείχνουν  ήδη τα δόντια τους.

        Η αλλαγή του Γεν. Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού κ. Τσατσάνη από τον Λοίζο Κύζα άνθρωπο της αγοράς ήταν μόνο η αρχή μιας και  ο συγκεκριμένος από τις εταιρείες που προέρχεται δεν φημίζεται για τις καλές του προθέσεις προς τους εργαζόμενους.

        Δεν είναι τυχαία η συγκυρία και ο τρόπος που διάλεξε η καινούργια διοίκηση της D.T και ο Νέος Γεν. Διευθυντής  μέσα στις άγιες ημέρες του Πάσχα μέσα από τα χαρτάκια μισθοδοσίας να μας στείλουν τα πρώτα  κτυπήματα.

    1.  Το ερωτηματολόγιο που είναι συνέχεια του κατάπτυστου αξιολόγιου.

   2.  Την αλλαγή ονομασίας του επιδόματος οδηγού τεχνίτη από επίδομα οδηγού τεχνίτη που ήταν μέχρι σήμερα σε αποζημίωση οδήγ. υπηρεσιακών οχημάτων 11,5 %.

       Όσον αφορά το ερωτηματολόγιο έπρεπε ήδη να έχουμε βγάλει πρώτοι σαν σωματείο ανακοίνωση και να καλούμε τα μέλη μας να μην συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο.

       Όσο για την αλλαγή της ονομασίας του επιδόματος οδήγησης η απάντησή μας πρέπει να είναι εξίσου σκληρή γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού τους αποσκοπούν στην περικοπή του μισάωρου της οδήγησης.

       Οι Γερμανοί ιδιοκτήτες και οι Έλληνες υποτακτικοί τους ετοιμάζονται να σφάξουν το προσωπικό, πρώτα περικόπτοντας τις απολαβές του και στη συνέχεια  να φτιάξουν την «λίστα του Σίντλερ» με δήθεν άχρηστους προς απόσυρση.

       Πιστεύοντας ότι θα κάνετε όλοι παρατάξεις και μέλη το χρέος σας αυτές τις δύσκολες ώρες σας καλούμε να δράσουμε αμέσως, σήμερα γιατί αύριο θα είναι αργά.

 

Με συναδερφικούς χαιρετισμούς

Τα μέλη του ΔΣ

Φωλιάς  Θανάσης

Στεφανής Γιώργος

Δενδραμής Θύμιος

27-4-2009

Διαβάστε Επίσης

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΆΛΠΗ;

Να παροτρύνουμε τους συναδέλφους να ψηφίσουν στην φυσική κάλπη και όχι ηλεκτρονικά, βάζοντας φυσική κάλπη …