Κάλιο αργά παρά ποτέ!!!

Κάλιο αργά παρά ποτέ!!!

   Συνάδελφοι:

   Μετά από τα συνεχή προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά από την βίαιη μεταφορά των εργαζομένων στις Θυγατρικές (Δικαστικές αποφάσεις που κερδίζουν συνάδελφοι που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη, συνεχείς παραιτήσεις νέων συναδέλφων και διάφορα άλλα νομικά προβλήματα που έχουν προκύψει όπως η παραβίαση του απορρήτου, Λογαριασμός Νεότητας, Ταμείο Αλληλοβοήθειας καθώς και τις συνεχείς οχλήσεις της ΟΜΕ-ΟΤΕ) η διοίκηση κάλεσε χθες 31 Μαρτίου την ηγεσία της ΟΜΕ-ΟΤΕ σε διαβούλευση, για να δουν από κοινού την δίοδο για την ομαλή επαναφορά όλων όσων μεταφέρθηκαν στις 3 θυγατρικές στην μητρική εταιρεία.

   Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στην συνάντηση που έγινε στην Παιανία η διοίκηση για να υλοποιήσει αυτή της την απόφαση -που ήταν απαίτηση όλων των εργαζομένων και της ΟΜΕ-ΟΤΕ- έκανε ξεκάθαρο στην διαπραγματευτική ομάδα ότι…

   “Εάν επιθυμείτε πραγματικά οι εργαζόμενοι του ομίλου να επανέλθουν στις προηγούμενες σχέσεις εργασίας στον ΟΤΕ θα πρέπει από πλευράς σας να γίνουν τα εξής”:

   α) Θα επιστρέψετε άμεσα όλα τα πολυτελή αυτοκίνητα που σας έχουμε δώσει για τις μετακινήσεις σας.

   β) Συνδικαλιστικές απαλλαγές θα έχουν μόνο όσοι προβλέπεται να έχουν βάση του συνδικαλιστικού Νόμου 1264/82.

   γ) Ο έλεγχος και η χρήση του ΟΠΑΚΕ- ΟΤΕ θα περιέλθει εξ’ ολοκλήρου στην διοίκηση.

   δ) Όσα συγγενικά πρόσωπα συνδικαλιστών (παιδιά, αδέλφια, ξαδέλφια, μπατζανάκια κ.λ.π.) προσλάβαμε από το παράθυρο για να έχουμε την ανοχή και την συναίνεση σας στις αποφάσεις μας κ.λ.π. θα απολυθούν άμεσα.

   Μετά από πολύωρη διαβούλευση η ηγεσία της ΟΜΕ-ΟΤΕ έφυγε από το τραπέζι του διαλόγου και δεσμεύτηκε να φέρει εντός της εβδομάδας σε έκτακτο Δ.Σ την ρηξικέλευθη πρόταση της διοίκησης προς συζήτηση και ψήφιση.

   Ελπίζουμε στο έκτακτο αυτό συμβούλιο οι εργατοπατέρες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ψηφίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΟΦΩΝΑ την παραπάνω πρόταση που ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την επιστροφή των 5.500 εργαζομένων που μεταφέρθηκαν βίαια στις θυγατρικές πίσω στην μητρική εταιρεία.

   Εμείς πάντως σαν ΑΣΕ θα την στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα την ψηφίσουμε με χέρια και με πόδια…

ΑΣΕ

Αθήνα: 01-04-2021

Διαβάστε Επίσης

Απόφαση Δικαστηρίου για την παράνομη και αντικαταστατική εκλογή της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συλλόγου Εργαζομένων της CTS στις εκλογές του Ιουλίου 2021

Η ΑΣΕ-ΟΤΕ από την γέννηση της, 40 χρόνια τώρα, χαρακτηρίζεται για την καθαρότητά της και …