Καταγγελία για τον Προιστάμενο του ΤΕΚ Μαρκοπούλου 17 Φλεβάρη 2003.

Προς Διαμέρισμα Αττικής

Περιφέρια Αττικής

Γεν Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού

Κοινοποίηση: ΠΣΥΠ-ΟΤΕ, ΟΜΕ-ΟΤΕ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Μαζέψτε τον !

17-2-2003

Η Περίπτωση του προϊστάμενου ΤΕΚ Μαρκοπούλου έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ανοχής & υπομονής που θα μπορούσε να έχει κάθε καλοπροαίρετος άνθρωπος.

Είναι απορίας άξιο πώς ο “εν λόγω”, παρά τις διαμαρτυρίες των συναδέλφων για ανάρμοστη συμπεριφορά, παρά τις αποφάσεις ανακριτικών επιτροπών ότι είναι ακατάλληλος, παρά τις επερωτήσεις στη βουλή, παραμένει στη θέση του.

Αποθρασυμένος από την περίεργη αυτή στήριξη, ο κ. Μαραγιάννης συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του. Η ανεπίτρεπτη συμπεριφορά απέναντι σε πελάτες και προσωπικό είναι καθημερινό φαινόμενο. Εκβιάζει το προσωπικό, συκοφαντεί τον έναν στον άλλον, ρυθμίζει τα πρίμ κατά βούλησιν.

Λάιτ μοτίβ του: “Θα δείς τι θα σου κάνω”, “Θα δείς που θα σε στείλω”. Όλα αυτά πάντα παρουσία πελατών. Συνήθως οι πελάτες περιμένουν τον “εν λόγω” “Μάνατζερ” να τελειώσει τις απειλές και τα τσαμπουκαλίκια προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Προς δόξαν της “στροφής προς τον πελάτη” και της μάχης του “ανταγωνισμού”.

Ιδιαίτερη αδυναμία του είναι να “πουλά” το “Προϊσταμενιλίκι” προς τις γυναίκες συναδέλφους.

Η ΑΣΕ καταγγέλλει το φαινόμενο και ζητά από τους προϊσταμένους του να παίξουν επιτέλους το ρόλο τους. Η εντοπιότητα κάποιου με κάποιους, ή οι “κυνηγετικές” ικανότητες δεν μπορεί να αποτελούν προσόντα ή στοιχεία ατιμωρησίας για τέτοια ανεκδιήγητη περίπτωση. Να εξετάσουν σοβαρά τον ογκωδέστατο φάκελο που έχουν και να επέμβουν άμεσα. Διαφορετικά θα φέρουν ακέραια την ευθύνη για ότι επακολουθήσει.

Παράλληλα καλούμε τον ΠΣΥΠ-ΟΤΕ και την ΟΜΕ-ΟΤΕ να πάρουν θέση και να παρέμβουν άμεσα.

Η υπομονή των συναδέλφων του ΤΕΚ Μαρκοπούλου έχει εξαντληθεί.

 

ΑΣΕ ΟΤΕ

ΥΓ: Για την στάση στο θέμα κάποιων συνδικαλιστών του ΠΣΥΠ-ΟΤΕ, άμα χρειασθεί θα επανέλθουμε.

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …